29. joulukuuta 2011

Sinä kysyt, minä vastaan


Haluan omalta osaltani nyt oikaista asioita sen minkä pystyn, jotta ihmiset voisivat puhua asioista melkein niiden oikeilla nimillään. Vastaan mielelläni teidän esittämiin kysymyksiin, jotta kenenkään ei tarvitsisi keskustelupalstoilla spekuloida perhetilannettamme, rahan saantiani, omaa rikollista taustaani, mielentilaani,  mahdollisten lapsiemme tervettä kasvuympäristöä.. Kokoan kysymyksistänne erillisen postauksen viikon loppuun mennessä, mikäli niissä on aineistoa tarpeeksi! Sana on vapaa, mutta en takaa välttämättä kovin laajaa vastausta, mikäli kysymysten laatu on hyvinkin henkilökohtainen. Arvostakaa siis jonkinmoista yksityisyyttäni kysymyksiä laatiessanne! :-)

Edit. Niinkuin tekstissä sanon niin "mahdollisten lapsiemme tervettä kasvuympäristöä". Meillä siis ei ole yhteisiä lapsia vielä! :-)

8 kommenttia:

  1. Minulla on sinulle kysymyksiä, joita tuskin keskustelupalstalla kysellään ja spekuloidaan, mutta jotka ovat niitä oleellisimpia. Miten sinä itse jakselet? Voisiko lähipiirisi tukea sinua paremmin tässä vaikeassa tilanteessa?

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. En tiedä, miten kysymykseni muotoilisin kuulostamatta hyökkäävältä/ilkeältä/tuomitsevalta/muuten kettupäältä, joten tässä nä vaan on sitä mukaa kun mieleen tuli :)

    - miten sait kuulla miehesi teoista ja mitä päässäsi vilisi sen jälkeen?
    - pelkäätkö ikinä omasta tai lastesi puolesta? joko miehen tai jonkun hullun vainoajan takia.
    - mitä mieltä olet miehesi saamasta tuomiosta? pidätkö riittävänä/liiallisena, koetko sen hyvittävän hänen tekonsa yms...

    Siinäpä ne :) voimia ja tsemppiä sulle ja muksuille vaikeassa tilanteessa!
    -K

    VastaaPoista
  3. Mitä lapsille on kierrottu? Oletteko sanoneet suoraan, että isä on murhannut kaksi ihmistä?

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Hei, onko sinulle mahdollista lähettää sähköpostia? En löytänyt osoitetta mistään tai sitten olen sokea. Kiitos :)

    VastaaPoista
  6. Vastaan sinulle MIJO näin etukäteisesti :-)
    Postia voi lähettää vanginmorsian@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Minkälainen olet itse? Palan halusta tietää millainen nainen tekstin takana on...

    Kuvaile miehesi ulkonäköä?
    Jos hän istuu henkirikoksista onko kyseessä tappo, murha?
    Kuuluuko mies johonkin jengiin? Tatuoinnit vaan luovat mulle jotenkin sen oudon fiiliksen siitä...
    Missä tilanteessa näette toisenne vapautumisen jälkeen?
    Millaiset häät olivat?
    Mikä olet koulutukseltasi?
    Entä miehesi?

    VastaaPoista
  8. Hei. Löysin juuri blogisi ja esittäisin muutaman kysymyksen.

    Tuliko sinulle yllätyksenä miehesi tekemät henkirikokset? Olisitko ennen tapahtunutta voinut kuvitella, että tällaista tulisi joskus tapahtumaan? Onko miehelläsi rikostaustaa aiemmin?

    Miten ihmiset ovat suhtautuneet sinuun, kun ovat kuulleet miehesi olevan vankilassa tai tehneen henkirikoksen? Miten jaksoit silloin, kun asia tuli julki (ymmärsin, että asia on ollut julkinen ja varmasti esim. kotipaikkakuntanne ihmiset tietävät tapauksen), miltä sinusta tuntui liikkua vaikkapa kaupassa? Tulivatko ihmiset kommentoimaan jotain?

    Oliko oman elämän jatkaminen vaikeaa tapahtuneen jälkeen? (työ/opiskelu/harrastukset..)

    Miten usein saatte perhetapaamisia? Miten usein muuten teillä on mahdollista olla yhteydessä toisiinne? Milloin saitte ensimmäisen kerran tavata toisenne miehesi kanssa vankituomion alkamisesta?

    Miltä sinusta tuntuu, että joudut odottamaan miehesi vapautumista vuosikaudet? Mistä saat voimaa? Millaista uskot elämänne olevan sitten kun mies vapautuu?

    VastaaPoista